Joi, 3 decembrie 2009, cu Înalta binecuvântare a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, s-a sfinţit locul şi s-a pus piatra de temelie pentru Paraclisul cu hramul Sfântul Ioan Gură de Aur din incinta Spitalului Clinic CF 2, Protoieria 2 Capitală.
Slujba de sfinţirea a fost săvârşită de Prea Sfinţitul Ciprian Câmpineanul, Episcop – Vicar Patriarhal, înconjurat de un sobor de preoţi de caritate din spitalele din Bucureşti.
P.C. Preot Iulian Gabriel Mihalcea a reuşit să obţină, după nenumărate demersuri, timp de 7 ani, toate avizele şi autorizaţia de construire necesare pentru a putea ridica o biserică de zid, având în proiect dimensiunile 16 m lungime şi 7 m lăţime.
La slujba de sfințire a participat personalul medical și auxiliar al spitalului, precum și domnul manager, Dr. Constantin Tănase.
După cuvintele de învăţătură rostite de Prea Sfinţitul Ciprian Câmpineanul, a avut loc,  în Amfiteatrul acestui aşezământ spitalicesc, o agapă pentru cei care au participat la acest eveniment deosebit.

Leave a Reply